23 octombrie 2019
Opinia Gorjului

Corpul de control al Prefectului, la Primăria Albeni

Corpul de Control al Prefectului Județului Gorj se află în aceste zile la Primăria comunei Albeni, unde desfășoară un control, ca urmarea a numeroaselor reclamații. Pe de o parte, primarul Ionuț Stan este reclamat de mai mulți angajați cu privire la comportamentul abuziv al acestuia. Astfel, două salariate, Mihaela Machidon și Viorica Băltărețu, sunt puse să meargă pe jos kilometri întregi prin caniculă, pentru a încasa taxele și impozitele locale.


Cele două femei se plâng că sunt hărțuite de primar, care ar vrea să le determine să-și dea demisia. În urmă cu două zile, Viorica Băltărețu a fost mușcată de un câine fără stăpân în timp ce se afla pe teren. De asemenea,
aceasta primește aproape zilnic adrese de la primar în care este pusă să dea note explicative cu privire la diferite situații.

Primarul l-a reclamat pe secretarul Primăriei

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a spus că există petiții atât din partea salariaților, cât și din partea primarului Stan: „A existat din nou o petiție cu privire la modul în care acționează primarul comunei Albeni în raport cu angajații Primăriei. În aceeași măsură, trebuie să spun că există și o solicitare din partea primarului în ceea ce îl privește pe secretarul unității administrativ-teritoriale, o solicitare care vizează o verificare privind activitatea pe care o desfășoară secretarul UAT. Am răspuns la această solicitare prin Corpul de Control. Acțiunea de verificare a Corpului de Control, se întinde pe mai multe zile“.

Nu este prima dată când se efectuează verificări la Primăria Albeni, dar situația nu s-a schimbat prea mult. „Au mai fost făcute verificări, au fost lăsate măsuri, au fost monitorizate implementările acestor măsuri și s-au dat și amenzi. Este o poveste mai veche care trenează de mai bine de un an de zile.
Din nefericire, lucrurile persistă și se mențin pe același trend. Noi nu face altceva decât să răspundem la  numite solicitări și petiții“, a mai menționat prefectul Ciprian Florescu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Victor Ponta: „Mai sunt 6 săptămâni și CEO nu are cele 150 de milioane de euro pentru certificatele verzi”

admin

Dragnea: ”Mai rău și mai toxic decât Băsescu”

admin

Cârciumaru: Nu plec din PSD!

admin

Componența BEJ pentru Europarlamentare

admin

Marcel Romanescu se mai vrea o dată primar, dar fără să fie la mâna lui Vîlceanu. Vezi cum îi răspunde liderul de la Gorj

admin

Liberalii vor manager privat la SJU Târgu Jiu

admin

VICELE TUDOR, PREGĂTIT DE LUPTA ELECTORALĂ

admin

Site antifraudă electorală

admin

Schimbare de planuri! Încă un sondaj, la PSD

admin

Alegeri europarlamentare 2019 și referendum. Rezultate exit-poll CURS -Avangarde

admin

Rezultate parțiale alegeri europarlamentare 2019: PNL pe primul loc, după centralizarea a peste 96 la sută din voturile exprimate

admin

ALDE JOACĂ LA DOUĂ CAPETE

admin

NOUL SECRETAR DE STAT, ȚINTA IRONIILOR

admin

Primarul Romanescu îi cere lui Orban să își dea demisia din fruntea PNL. Vâlceanu: „Nu a înțeles despre ce este vorba“

admin

Primarii trădătorii vor trași a răspundere

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult