Opinia Gorjului

Corpul de control al Prefectului, la Primăria Albeni

Corpul de Control al Prefectului Județului Gorj se află în aceste zile la Primăria comunei Albeni, unde desfășoară un control, ca urmarea a numeroaselor reclamații. Pe de o parte, primarul Ionuț Stan este reclamat de mai mulți angajați cu privire la comportamentul abuziv al acestuia. Astfel, două salariate, Mihaela Machidon și Viorica Băltărețu, sunt puse să meargă pe jos kilometri întregi prin caniculă, pentru a încasa taxele și impozitele locale.


Cele două femei se plâng că sunt hărțuite de primar, care ar vrea să le determine să-și dea demisia. În urmă cu două zile, Viorica Băltărețu a fost mușcată de un câine fără stăpân în timp ce se afla pe teren. De asemenea,
aceasta primește aproape zilnic adrese de la primar în care este pusă să dea note explicative cu privire la diferite situații.

Primarul l-a reclamat pe secretarul Primăriei

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a spus că există petiții atât din partea salariaților, cât și din partea primarului Stan: „A existat din nou o petiție cu privire la modul în care acționează primarul comunei Albeni în raport cu angajații Primăriei. În aceeași măsură, trebuie să spun că există și o solicitare din partea primarului în ceea ce îl privește pe secretarul unității administrativ-teritoriale, o solicitare care vizează o verificare privind activitatea pe care o desfășoară secretarul UAT. Am răspuns la această solicitare prin Corpul de Control. Acțiunea de verificare a Corpului de Control, se întinde pe mai multe zile“.

Nu este prima dată când se efectuează verificări la Primăria Albeni, dar situația nu s-a schimbat prea mult. „Au mai fost făcute verificări, au fost lăsate măsuri, au fost monitorizate implementările acestor măsuri și s-au dat și amenzi. Este o poveste mai veche care trenează de mai bine de un an de zile.
Din nefericire, lucrurile persistă și se mențin pe același trend. Noi nu face altceva decât să răspundem la  numite solicitări și petiții“, a mai menționat prefectul Ciprian Florescu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Mesaj pentru noii vicepreședinți PSD Gorj: Echipa poate fi modificată în orice clipă dacă nu se ating criteriile de performanță pe care le impunem

admin

Iordache despre Romanescu : „Te ții să nu se facă lucruri și apoi te văicărești!”

admin

Credit pentru CEO, în problema achiziționării certificatelor de CO2

admin

Site antifraudă electorală

admin

Tupeul primarului Stan nu are limite: a început construcția casei din cartierul Vădeni și se folosește în scopuri personale de mașina primăriei

admin

Parlamentarii PSD, amendament la proiectul de lege privind OUG 114/2018. Vezi beneficiile aprobării!

admin

Mesaj pentru Marcel Romanescu : „E liber să facă ce vrea”

admin

Biroul Electoral Central a RESPINS alianța USR-PLUS

admin

Primarii, încurajați să dea statul în judecată

admin

Lădaru: Procentul ALDE, o păcăleală

admin

Victor Ponta: „Mai sunt 6 săptămâni și CEO nu are cele 150 de milioane de euro pentru certificatele verzi”

admin

Vicepreședintele ALDE Gorj, numit secretar de stat la Ministerul Energiei. Este patronul unei firme de transport

admin

PRO ROMÂNIA, SUPĂRAT PE PSD

admin

Vicele Aurel Popescu avertizează: „În buget sunt cifre care ne pot trimite în fața organelor de cercetare”

admin

Săvoiu Ion: Cine să vă dea și ce anume înapoi!

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult