Opinia Gorjului

Clubul Pandurii Târgu Jiu va face apel la decizia de faliment

Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu va face apel la decizia instanţei care a admis cererea lichidatorului judiciar privind intrarea în faliment a clubului şi anunţă că activitatea clubului va continua conform programului stabilit şi echipa de seniori precum şi cele de juniori vor continua competiţiile.

Pandurii Târgu Jiu va face apel la această decizie dar va cere şi suspendarea executării. În decizia Tribunalului Gorj de azi se arată că: „Admite cererile formulate de către administratorul judiciar CONSULTING COMPANY IPURL și creditoarea AJFP GORJ privind deschiderea procedurii falimentului debitoarei ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV PANDURII LIGNITUL TG JIU.

Dispune deschiderea procedurii generale a falimentului debitoarei ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV PANDURII LIGNITUL TG JIU Dispune dizolvarea debitoarei şi ridicarea dreptului de administrare. Desemnează lichidator judiciar provizoriu CONSULTING COMPANY IPURL care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art.64 din lege cu un onorariu lunar de 5000 lei din averea debitoarei. Dispune notificarea deschiderii procedurii debitorului, creditorilor prin publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă şi Oficiului registrului comerţului de pe lângă Tribunalul Gorj, în vederea efectuării menţiuni.

Fixează termen pentru predarea gestiunii 23.12.2019. Fixează termen pentru depunerea cererilor de creanţe născute după deschiderea procedurii insolvenţei la data de 10.01.2020. Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi publicarea în BPI a tabelului suplimentar al creanţelor la 29.01.2020. Termenul pentru depunerea contestațiile la tabelul suplimentar de creanțe este de 7 zile de la publicarea în BPI a tabelului de creanțe. Fixează termenul pentru tabelul definitiv consolidat de creanţe la 12.02.2020.

Pandurii trebuie să primească 3,3 milioane de euro de la acţionari

Decizia de astăzi vine după ce Pandurii obţinuse pe 18 septembrie 2019 un succes important împotriva acţionarilor clubului. Curtea de Apel Craiova a stabilit atunci ca cei cinci acţionari, Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Local Târgu Jiu, Consiliul Judeţean Gorj, Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia şi SC Artego SA, să achite peste 3 milioane de euro, sumă ce reprezintă cotizaţiile aferente anilor 2014-2017.

Procedurile de executare silită au fost tergiversate, astfel că Pandurii nu a primit niciun leu din acei bani nici acum, la două luni distanţă. În acest moment, la finalul turului, Pandurii Târgu Jiu ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 2, pe 19, cu doar 8 puncte acumulate în 18 meciuri. În 2019 mai are programate două jocuri, ambele din retur, cu Turris Oltul (sâmbătă, de la ora 17:00, la Târgu Jiu) şi cu ASU Poli (pe 7 decembrie, la Timişoara).

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Ce spune conducerea echipei Pandurii despre ‚’’clona’’ lui Sarcină care are un nume asemănător

admin

Fără permis, la volanul unui tractor

admin

Prima amendă aplicată unei companii românești, de către ANSPDCP, pentru încălcarea securității datelor cu caracter personal – GDPR

admin

CSM Târgu Jiu: STABILITATE și apoi performanță

admin

Bălăeț va rămâne în aparatul propriu

admin

Astenia de primăvară te poate afecta și pe tine

admin

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu va avea două noi secții

admin

A furat băuturi alcoolice de pe rafturile unui magazin

admin

Doi primari ALDE și PSD participă la protestul „România vrea autostrăzi”

admin

A demisionat Tibi Bălan de la Pandurii

admin

Primul meci pe noul stadion Municipal din Târgu Jiu!

admin

S-a anulat concursul pentru șefia CSM Tg-Jiu de către Tribunalul Gorj

admin

ITM a amendat Clubul Pandurii Târgu Jiu

admin

Bărbat din Bîlteni, bătut de o femeie

admin

Stadionul de la Târgu Jiu, inaugurat cu Supercupa României

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult