Opinia Gorjului

Clubul Ajax Amsterdam vrea centru național sportiv la Târgu Jiu

Colaborare importantă pentru municipiul Târgu Jiu. Clubul de fotbal Ajax este interesat să dezvolte un centru sportiv în orașul lui Brâncuși. Primele discuții s-au purtat deja, primarul Marcel Romanescu fiind convins că există noi rampe de lansare pentru sportul gorjean.

Colaborarea dintre cele două entități are la bază inaugurarea noii arene din Târgu Jiu. În urma dialogului, oficialii Clubului Ajax Amsterdam par încântați să dea o mână de ajutor viitorilor sportivi. „M-am întâlnit, la sfârșitul săptămânii trecute, cu domnul Sander Van Stiphout, director in cadrul Clubului Ajax Amsterdam, cu doamna Andreea Ogararu și cu domnul Adrian Cefalan, director de investiții în cadrul Companiei Naționale de Investiții.

Purtăm discuții referitoare la viitoarea colaborare dintre Primăria Municipiului Târgu Jiu și Clubul Ajax Amsterdam. Partea olandeză este foarte interesată să lucreze cu noi, mai ales că avem un stadion nou, foarte modern, dar și sportivi foarte talentați, cu rezultate extraordinare. Nu sunt excluse nici discuțiile referitoare la Clubul Pandurii. Este echipa noastră de suflet și implicarea unui club de acest nivel ne-ar putea întări speranțele de a vedea, din nou, o echipă a noastră, puternică, jucând la Târgu Jiu. Așa cum am anunțat deja, lucrările la stadion se apropie de sfârșit și vor urma o serie de evenimente sportive de anvergură.

Multumesc, pe aceasta cale, doamnei Manuela Irina Pătrășcoiu, director general al CNI, dar și domnului director Adrian Cefalan pentru ajutorul acordat în ceea ce privește finalizarea lucrărilor de la arena sportivă, dar și pentru implicarea în alte obiective pe care le-am realizat în municipiu. Relansăm sportul la Târgu Jiu și sunt convins că toate aceste  eforturi pe care le depunem vor fi apreciate de dumneavoastră, cetățenii municipiului Târgu Jiu.”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Pandurii riscă depunctarea și retrogradarea. „Este interzis de legislația românească să plătești preferențial

admin

Se complică validarea lui Bălăeț

admin

Bălăeț: Prin ce trec acum, nu aș dori să treacă nimeni. Am simțit o mare umilință

admin

Adrian Mititelu a venit la Târgu Jiu. Vrea ca FCU Craiova să joace meciurile pe stadionul de patru stele din orașul lui Brâncuși

admin

C.S.M. cere două milioane la buget

admin

CSM Târgu Jiu: STABILITATE și apoi performanță

admin

O nouă bază sportivă în Târgu Jiu. Unde va fi realizată

admin

Competiție sportivă europeană, la Târgu Jiu. 300 de participanți sunt așteptați în orașul lui Brâncuși

admin

Cupa Comunei Stejari la fotbal un succes

admin

Se caută sponsori pentru sportul gorjean

admin

Încă un pas spre omologarea stadionului

admin

Răsplătiți pentru performanță

admin

Bălăeț: Ar fi bine ca de sport să se ocupe sportivi

admin

Campionul la atletism care se antrenează pe aleile parcului din Tg-Jiu

admin

Condamnată la retrogradare Pandurii Târgu Jiu

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult