22 septembrie 2019
Opinia Gorjului

Ciocea, în cărți pentru postul de administrator de la Primăria Târgu Jiu

Primarul din Bustuchin, dorit într-o funcție cheie din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Marcel Romanescu susține că îl va numi administrator public pe Ion Ciocea dacă, edilul va pierde mandatul în urma procesului pe care îl are cu PSD Gorj.

Primarul Marcel Romanescu susține că de această dată ocuparea acestei funcții nu va mai sta la mâna consilierilor locali. Legea îi permite să-și numească un om ca administrator public, Ciocea fiind, în opinia edilului, cea mai potrivită persoană.

“Am avut o discuție cu dânsul. La ora actuală îmi păstrez dreptul de a numi pe cineva pentru că sunt foarte multe discuții pe această temă. Pe modificare legii, primarul numește administratorul public, nu se mai organizează concurs pentru acest post, de aceea una dintre persoanele la care m-am gândit, în momentul în care mi-am dorit să ocup acest post, este domnul Ciocea. Astăzi lucrurile nu sunt clare din cauza procesului cu PSD dar am puterea să aștept!”, declarat Marcel Romanescu.

Primar sau administrator?

Această mutare depinde foarte mult de procesul pe care edilul din Bustuchin îl are cu PSD. Dacă va pierde speța, Ciocea se mută la Târgu Jiu. „Este o persoană cu o experiență deosebită pe care mi-aș dori-o lângă mine. Ion Ciocea, chiar dacă nu provine din PNL, este un om care s-a remarcat prin foarte multe realizări în localitatea pe care o conduce de atâția ani.

Pe de altă parte, percepția cetățenilor față de domnul Ciocea este una pozitivă. Dorește să rămână primar în Bustuchin. Mi-a spus că vine cu mare drag la Târgu Jiu doar dacă PSD va face adresa către Prefectură pentru a-și pierde mandatul. Sunt convins că lucrurile se vor lămuri într-o perioadă imediat următoare și atunci pot să iau o decizie”, a mai declarat primarul din Târgu Jiu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Mesaj pentru noii vicepreședinți PSD Gorj: Echipa poate fi modificată în orice clipă dacă nu se ating criteriile de performanță pe care le impunem

admin

Lădaru: Procentul ALDE, o păcăleală

admin

Traian Băsescu: Greșelile summit-ului de la Sibiu

admin

Consiliul județean a împărțit banii la primări

admin

Scandal la ședința Consiliului Local Fărcășești

admin

Site antifraudă electorală

admin

Dăncilă: Dacă nu primim votul de încredere, Guvernul rămâne în forma iniţială

admin

Mihai Weber are vești bune pentru angajații CEO! Spor de 4 luni la fiecare an lucrat în condiții deosebite

admin

Banța: Romanescu se dezbracă de caracter

admin

VICELE TUDOR, PREGĂTIT DE LUPTA ELECTORALĂ

admin

Funcționarii Primăriei comunei Bumbești Pițic, ocupați cu prepararea mâncării

admin

Dăncilă anunţă că PSD rămâne la guvernare: Am luat act de decizia ALDE. România are nevoie de stabilitate

admin

Tot mai multi primari fac greva pentru Drumul Expres. Weber: „Sper să nu trecem în partea cealaltă, când unii încearcă să culeagă laurii pe munca altora”

admin

Romanescu, înlocuit cu … Lădaru ?

admin

Weber: Drumul Expres Târgu Jiu – Craiova este prins în bugetul din 2019

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult