Opinia Gorjului

Cârciumaru: Nu plec din PSD!

Senatorul PSD, Florin Cârciumaru, dezminte zvonurile apărute în mediul public conform cărora ar fi pe picior de plecare din PSD. Fostul lider județean susține că de-a lungul carierei sale politice a trecut prin multe momente grele care nu l-au făcut să părăsească partidul în care a dus bătălii grele.

„Le mulțumesc celor care îmi poartă de grijă și mă văd plecat din PSD, însă îi voi dezamăgi de această dată. Eu niciodată nu îmi voi trăda colegii și partidul, chiar dacă PSD trece printr-o perioadă dificilă. Dezmint categoric zvonurile potrivit cărora aș intenționa să părăsesc Partidul Social Democrat pentru PRO România sau ALDE. În vremuri grele oamenii își arată caracterul și devotamentul.

Astfel de frământări politice le-am mai întâlnit de-a lungul celor 22 de ani de experiență pe care o am în Partidul Social Democrat și, indiferent de amploarea crizei politice apărute, nu am dezertat și nu o voi face nici acum. De fiecare dată PSD a reușit să-și unească forțele și să răzbată acțiunile distructive venite atât din afara partidului, cât și din interiorul acestuia. Nu întâmplător PSD a rămas cel mai puternic partid de guvernământ postdecembrist. Unitatea și loialitatea sunt principii de bază pentru noi, social-democrații”, a declarat vicepreședintele PSD Gorj Florin Cârciumaru.

Fără trădători

Fostul lider județean mizează pe oamenii formați de-a lungul timpului. Cârciumaru este convins că cele întâmplate la centru nu vor zgudui organizația județeană. „Partidul Social Democrat va trece și peste mica instabilitate cauzată de ieșirea Alianței Liberalilor și Democraților de la guvernare. În ciuda dezertărilor masive din PSD trâmbițate de Opoziție, în ultimele zile, în rândul social-democraților s-a pregătit înrolarea unui grup consistent de parlamentari, hotărâți să susțină guvernul.

Aceștia nu sunt lași sau trădători pentru că au înțeles că România are nevoie de stabilitate, de o guvernare serioasă pentru ca promisiunile făcute românilor, în 2016, să fie îndeplinite. PSD este singurul partid responsabil din România care își asumă guvernarea și după ruperea Coaliției și apreciază gestul celorlalți parlamentari de a o susține până la finalul mandatului”, a mai declarat senatorul PSD Gorj.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

PSD Gorj îl propune pe Ciprian Florescu secretar de stat în Ministerul de Interne.

admin

Marian Rotaru este candidatul PMP pentru Primăria Târgu Jiu

admin

Mihai Weber: Ion Iordache a dat dovadă de imaturitate politică

admin

Iordache vrea performanță la CEO, cu amatori

admin

Se ascut săbiile! Acuze de bani negri în campania electorală

admin

Declarații heirupiste: Tăriceanu, atac direct la managementul CEO

admin

Dăncilă: ”Promisiunea este datorie curată. Dacă ministrul Cuc a promis ceva, acel lucru se va realiza!”

admin

Noul prefect Cosmin Petrișor Pistol a fost învestit

admin

Tudor: Romanescu nu a învins PSD la Târgu Jiu, ci l-a învins pe Dan Vîlceanu. Romanescu: Și la bine și la rău mergem împreună, orice ar fi!”

admin

Iordache, despre plecarea sa de la ALDE: „Nu vrem să ne țină cineva pe loc“

admin

Cioloș: Nu cred că e suficient promovat Ansamblul. Aș susține o asociație a cetățenilor

admin

Zid de apărare în jurul viceprimarului PSD din Bustuchin

admin

Bani pentru toate primăriile din Gorj. Weber: Să nu vină cu sume umflate fără justificare

admin

Traian Băsescu: Greșelile summit-ului de la Sibiu

admin

Investiții majore în localitățile din Gorj. PNDL II a deschis șantierele

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult