18 noiembrie 2019
Opinia Gorjului

Cârciumaru: Nu plec din PSD!

Senatorul PSD, Florin Cârciumaru, dezminte zvonurile apărute în mediul public conform cărora ar fi pe picior de plecare din PSD. Fostul lider județean susține că de-a lungul carierei sale politice a trecut prin multe momente grele care nu l-au făcut să părăsească partidul în care a dus bătălii grele.

„Le mulțumesc celor care îmi poartă de grijă și mă văd plecat din PSD, însă îi voi dezamăgi de această dată. Eu niciodată nu îmi voi trăda colegii și partidul, chiar dacă PSD trece printr-o perioadă dificilă. Dezmint categoric zvonurile potrivit cărora aș intenționa să părăsesc Partidul Social Democrat pentru PRO România sau ALDE. În vremuri grele oamenii își arată caracterul și devotamentul.

Astfel de frământări politice le-am mai întâlnit de-a lungul celor 22 de ani de experiență pe care o am în Partidul Social Democrat și, indiferent de amploarea crizei politice apărute, nu am dezertat și nu o voi face nici acum. De fiecare dată PSD a reușit să-și unească forțele și să răzbată acțiunile distructive venite atât din afara partidului, cât și din interiorul acestuia. Nu întâmplător PSD a rămas cel mai puternic partid de guvernământ postdecembrist. Unitatea și loialitatea sunt principii de bază pentru noi, social-democrații”, a declarat vicepreședintele PSD Gorj Florin Cârciumaru.

Fără trădători

Fostul lider județean mizează pe oamenii formați de-a lungul timpului. Cârciumaru este convins că cele întâmplate la centru nu vor zgudui organizația județeană. „Partidul Social Democrat va trece și peste mica instabilitate cauzată de ieșirea Alianței Liberalilor și Democraților de la guvernare. În ciuda dezertărilor masive din PSD trâmbițate de Opoziție, în ultimele zile, în rândul social-democraților s-a pregătit înrolarea unui grup consistent de parlamentari, hotărâți să susțină guvernul.

Aceștia nu sunt lași sau trădători pentru că au înțeles că România are nevoie de stabilitate, de o guvernare serioasă pentru ca promisiunile făcute românilor, în 2016, să fie îndeplinite. PSD este singurul partid responsabil din România care își asumă guvernarea și după ruperea Coaliției și apreciază gestul celorlalți parlamentari de a o susține până la finalul mandatului”, a mai declarat senatorul PSD Gorj.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Olguța Vasilescu și Codrin Ștefănescu, la Conferința de alegeri de la PSD Gorj. „În principiu, va veni și președintele Liviu Dragnea“

admin

Șeful Consiliului Județean, Cosmin Popescu, despre Romanescu: are o problemă!

admin

Ar renunța la viceprimari

admin

Sfatul lui Băsescu pentru tinerii gorjeni: „Consolidați-vă în meseria voastră și pe urmă plecați către politică”

admin

Primarul pornește atacul împotriva PSD

admin

Vâlceanu: Spitalul Târgu Jiu distrus de conducere

admin

Liberalii acuză: Bani negri în campanie

admin

Primarul Romanescu despre PSD-ALDE: ”Au luat atitudinea mea ca pe o slăbiciune. Nimic mai fals!”

admin

Componența BEJ pentru Europarlamentare

admin

Romanescu: Primarii de la PSD vor veni spre PNL. Weber: Ne-am bucura ca partidul să scape de asemenea elemente!

admin

Romanescu, nemulțumit de banii alocați Primăriei

admin

Mesaj pentru Marcel Romanescu : „E liber să facă ce vrea”

admin

Iriza râde de Vâlceanu

admin

Iordache despre Romanescu : „Te ții să nu se facă lucruri și apoi te văicărești!”

admin

Mesaj pentru noii vicepreședinți PSD Gorj: Echipa poate fi modificată în orice clipă dacă nu se ating criteriile de performanță pe care le impunem

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult