Opinia Gorjului

Cârciumaru: Nu plec din PSD!

Senatorul PSD, Florin Cârciumaru, dezminte zvonurile apărute în mediul public conform cărora ar fi pe picior de plecare din PSD. Fostul lider județean susține că de-a lungul carierei sale politice a trecut prin multe momente grele care nu l-au făcut să părăsească partidul în care a dus bătălii grele.

„Le mulțumesc celor care îmi poartă de grijă și mă văd plecat din PSD, însă îi voi dezamăgi de această dată. Eu niciodată nu îmi voi trăda colegii și partidul, chiar dacă PSD trece printr-o perioadă dificilă. Dezmint categoric zvonurile potrivit cărora aș intenționa să părăsesc Partidul Social Democrat pentru PRO România sau ALDE. În vremuri grele oamenii își arată caracterul și devotamentul.

Astfel de frământări politice le-am mai întâlnit de-a lungul celor 22 de ani de experiență pe care o am în Partidul Social Democrat și, indiferent de amploarea crizei politice apărute, nu am dezertat și nu o voi face nici acum. De fiecare dată PSD a reușit să-și unească forțele și să răzbată acțiunile distructive venite atât din afara partidului, cât și din interiorul acestuia. Nu întâmplător PSD a rămas cel mai puternic partid de guvernământ postdecembrist. Unitatea și loialitatea sunt principii de bază pentru noi, social-democrații”, a declarat vicepreședintele PSD Gorj Florin Cârciumaru.

Fără trădători

Fostul lider județean mizează pe oamenii formați de-a lungul timpului. Cârciumaru este convins că cele întâmplate la centru nu vor zgudui organizația județeană. „Partidul Social Democrat va trece și peste mica instabilitate cauzată de ieșirea Alianței Liberalilor și Democraților de la guvernare. În ciuda dezertărilor masive din PSD trâmbițate de Opoziție, în ultimele zile, în rândul social-democraților s-a pregătit înrolarea unui grup consistent de parlamentari, hotărâți să susțină guvernul.

Aceștia nu sunt lași sau trădători pentru că au înțeles că România are nevoie de stabilitate, de o guvernare serioasă pentru ca promisiunile făcute românilor, în 2016, să fie îndeplinite. PSD este singurul partid responsabil din România care își asumă guvernarea și după ruperea Coaliției și apreciază gestul celorlalți parlamentari de a o susține până la finalul mandatului”, a mai declarat senatorul PSD Gorj.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Primarul Romanescu îi cere lui Orban să își dea demisia din fruntea PNL. Vâlceanu: „Nu a înțeles despre ce este vorba“

admin

Viceprimarul Bejinaru a demisionat din Consiliul de Administrație de la Minprest

admin

Șapte parlamentari vor reprezenta Gorjul în următorii 4 ani în Parlament

admin

Viorica Dăncilă a fost desemnată candidatul PSD la alegerile prezidențiale

admin

Se caută soluții pentru UM Sadu. Cârciumaru către ministrul Bădălău: Ce măsuri de redresare dispuneți la UM Sadu sau ce aveți în plan cu această unitate de producție?

admin

Cioloș: Nu cred că e suficient promovat Ansamblul. Aș susține o asociație a cetățenilor

admin

Ludovic Orban şi-a anunțat demisia din funcţia de premier

admin

Dezamăgiri politice

admin

Săvoiu: ”Avem un SISTEM în care au fost promovați toți nepricepuții și toate tutele”

admin

Liberalul Mihai Paraschiv a demisionat din Consiliul Local

admin

Propunere: Pisc, secretar de stat în Ministerul Economiei!

admin

PMP Gorj a anunțat încă trei candidați la primariile din județ

admin

Președintele PMP, Eugen Tomac, a demisionat din funcția de președinte al partidului

admin

Politicienii gorjeni matinali la vot

admin

Mihai Weber are vești bune pentru angajații CEO! Spor de 4 luni la fiecare an lucrat în condiții deosebite

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult