22 septembrie 2019
Opinia Gorjului

Cârciumaru: Nu plec din PSD!

Senatorul PSD, Florin Cârciumaru, dezminte zvonurile apărute în mediul public conform cărora ar fi pe picior de plecare din PSD. Fostul lider județean susține că de-a lungul carierei sale politice a trecut prin multe momente grele care nu l-au făcut să părăsească partidul în care a dus bătălii grele.

„Le mulțumesc celor care îmi poartă de grijă și mă văd plecat din PSD, însă îi voi dezamăgi de această dată. Eu niciodată nu îmi voi trăda colegii și partidul, chiar dacă PSD trece printr-o perioadă dificilă. Dezmint categoric zvonurile potrivit cărora aș intenționa să părăsesc Partidul Social Democrat pentru PRO România sau ALDE. În vremuri grele oamenii își arată caracterul și devotamentul.

Astfel de frământări politice le-am mai întâlnit de-a lungul celor 22 de ani de experiență pe care o am în Partidul Social Democrat și, indiferent de amploarea crizei politice apărute, nu am dezertat și nu o voi face nici acum. De fiecare dată PSD a reușit să-și unească forțele și să răzbată acțiunile distructive venite atât din afara partidului, cât și din interiorul acestuia. Nu întâmplător PSD a rămas cel mai puternic partid de guvernământ postdecembrist. Unitatea și loialitatea sunt principii de bază pentru noi, social-democrații”, a declarat vicepreședintele PSD Gorj Florin Cârciumaru.

Fără trădători

Fostul lider județean mizează pe oamenii formați de-a lungul timpului. Cârciumaru este convins că cele întâmplate la centru nu vor zgudui organizația județeană. „Partidul Social Democrat va trece și peste mica instabilitate cauzată de ieșirea Alianței Liberalilor și Democraților de la guvernare. În ciuda dezertărilor masive din PSD trâmbițate de Opoziție, în ultimele zile, în rândul social-democraților s-a pregătit înrolarea unui grup consistent de parlamentari, hotărâți să susțină guvernul.

Aceștia nu sunt lași sau trădători pentru că au înțeles că România are nevoie de stabilitate, de o guvernare serioasă pentru ca promisiunile făcute românilor, în 2016, să fie îndeplinite. PSD este singurul partid responsabil din România care își asumă guvernarea și după ruperea Coaliției și apreciază gestul celorlalți parlamentari de a o susține până la finalul mandatului”, a mai declarat senatorul PSD Gorj.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Participare redusă la dezbaterea bugetului

admin

Romanescu, nemulțumit de banii alocați Primăriei

admin

Investiții majore în localitățile din Gorj. PNDL II a deschis șantierele

admin

PROTESTUL „15 MINUTE”, EXTINS ȘI ÎN GORJ

admin

BEBE IONICĂ NU MAI VREA ÎN PSD

admin

AFACERI LICHIDATE DE REGISTRUL COMERȚULUI

admin

FOST MINISTRU AL FINANȚELOR: INVESTIȚII BLOCATE

admin

Romanescu, înlocuit cu … Lădaru ?

admin

Ce spun liderii PNL și Pro România despre primirea lui Dian Popescu

admin

Iordache, despre plecarea sa de la ALDE: „Nu vrem să ne țină cineva pe loc“

admin

Rezultate parțiale alegeri europarlamentare 2019: PNL pe primul loc, după centralizarea a peste 96 la sută din voturile exprimate

admin

Primari de la PNL și de la ALDE au participat la întâlnirea cu Viorica Dăncilă

admin

Pasti se mulțumește cu postul de la ADIA

admin

Weber: Drumul Expres Târgu Jiu – Craiova este prins în bugetul din 2019

admin

Vâlceanu: Primarii opoziției, umiliți de PSD

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult