22 septembrie 2019
Opinia Gorjului

Când a sunat la 112, Alexandra Măceșanu nu a spus ”Vine, vine” ci…

Alexandra Măceșanu nu a spus „Vine, vine” atunci când a sunat la 112 și a spus că a fost violată în casa lui Gheorghe Dincă, ci „Bine, bine”, diferența putând modifica ancheta. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a declarat, miercuri,că cere ca apelurile a două persoane la 112 să fie făcute publice.

Alexandru Cumpănașu a declarat, miercuri, în fața DIICOT, că în ziua când Alexandra Măceșanu a sunat la 112 au mai fost înregistrate alte două apeluri, de la o vecină a lui Gheorghe Dincă și de la o altă persoană, familia solicitând să știe ce conțin acele apeluri.

„Mai sunt două înregistrări. Asta am cerut eu procurorului general de mai bine de două săptămâni. Sunt două înregistrări, una de la vecina lui Dincă și încă o persoană care au sunat la 112 în acea seară și care au legătură cu cauza. Față de acele două înregistrări am cerut noi, familia, ca DIICOT să le primească și să ne spună ce e cu ele. Acest lucru, din câte știu eu, nu s-a întâmplat”, a spus Cumpănașu. Potrivit acestuia, sunt detalii în apelul la 112 al Alexandrei, care pot schimba cursul anchetei.

„Fac o precizare importantă: Cred că cei care au ascultat prima dată înregistrările și au dat niște concluzii au greșit. Am ascultat și eu înregistrările chiar dacă mi-a fost foarte greu (…). Nu a spus Alexandra nicio secundă , ci . Este o foarte mare diferență în această anchetă. Pentru că a cam fost terenul pentru a afirma că Dincă că este autorul acestor răpiri și posibile crime, ceea ce eu nu cred. Fata spune , pentru că i se spusese să elibereze linia. Este un lucru important”, a afirmat Cumpănașu.

Familia Alexandrei Măceșanu a cerut, totodată, la DIICOT, o confruntare dintre Gheorghe Dincă și o persoană care s-a aflat în casa acestuia.

„Cerem și o confruntare între un martor care a declarat negru pe alb că se afla în anturajul lui Gheorghe Dincă și în casa lui Dincă. A spus cu subiect și predicat că Dincă ar fi efectuat trafic de persoane și că familia acestuia, respectiv copiii acestuia, o parte din ei, toți știau, dar o parte din ei le preluau și le duceau (victimele – n.r.) în altă țară. Este la dosar. Trebuie să fim ridicoli să nu verificăm această pistă. Acea persoană a stat în casa lui Dincă. Această confruntare este vitală. Este o confruntare între această persoană și restul familiei pentru a vedea care este adevărul”, a mai spus Cumpănașu.

Sursa Cancan

Articole recomandate

Andy și Roxana, sex nebun și plin de pasiune! Cine i-a dat de gol pe concurenții de la “Puterea dragostei“

admin

Doi olandezi care au introdus peste 84 de kg de heroină în România, reținuți

admin

Trei marinari români, răpiți de pirați în Togo! A fost activată o celulă de criză la MAE

admin

Alarma de la Hotel Sheraton și alte două clădiri este falsă. Autorul apelului a fost localizat

admin

Anchetatorii au găsit dovezi că Alexandra Măceşanu a fost ucisă în casa suspectului din Caracal. Descoperiri halucinante în locuința criminalului

admin

Un polițist din Timiș a fost împușcat mortal în timpul unei misiuni. Suspectul este căutat

admin

”Temerile unor operatori legate de OUG 114 au contribuit la influențarea cursului de schimb”

admin

Din păcate, e adevărat! Ce diagnostic crunt a primit Liviu Dragnea de la medicii spitalului unde fusese internat ieri

admin

Ce conțin celebrele harduri din casa lui Răzvan Ciobanu: “Cineva aleargă după ele”

admin

A murit unul dintre cei mai mari mafioți din lume!

admin

Programul ”Prima mașină”

admin

Un bărbat și-a ucis soția și cei trei copii! Biletul de adio este cutremurător: “Mi-a plăcut“

admin

Tradiții și obiceiuri în Joia Mare. Ce nu ai voie să faci

admin

Un bucureștean a fost reținut după ce a încercat să-și incendieze fosta iubită!

admin

”Viorica Dăncilă a încurcat propunerile la nominalizarea noilor miniștri”

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult