26 ianuarie 2020
Opinia Gorjului

Bătaie între vecini și între soți. Polițiștii au intervenit

Polițiștii gorjeni au fost solicitați și zilele trecute pentru a aplana mai multe conflicte izbucnite în familie și între vecini. S-au acordat ordine de protecție provizorii și s-au întocmit dosare penale pe numele agresorilor.

Astfel, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizaţi prin apelul 112, de o femeie, de 51 de ani, din comuna Polovragi, cu privire la faptul că ar avea un conflict, cu soțul său.

”Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reişit faptul că soţul femeii, în vârstă de 54 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri familiale, ar fi amenințat-o cu acte de violență și cu moartea. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, totodată polițiştii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 100 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia” a transmis purtătorul de cuvânt al poliției gorjene.

Iar poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de o localnică, din comuna Alimpești, cu privire la faptul că între doi vecini de-ai săi are loc un conflict spontan.

”Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reişit faptul că între un bărbat, de 58 de ani și unul de 52 de ani, ambii din comuna Alimpești, avut loc un conflict spontan în urma căruia, primul ar fi exercitat acte de violență asupra celuilalt. În urma agresiunii, victima a suferit leziuni și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale” a transmis aceeași sursă.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și având în vedere faptul că bărbatul, de 58 de ani avea un comportament agresiv, iar victima se afla în stare vădită de panică, polițiștii au fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 120 ore, prin care s-a dispus ca agresorul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victimă și locuința sa.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

A FURAT BĂUTURI DINTR-UN MAGAZIN

admin

Grindină și furtună la Târgu Jiu

admin

S-a răsturnat cu mașina la intrare în Târgu Jiu

admin

S-au prins în horă, în ziua învierii

admin

Trei tineri în arest după scandal

admin

Accident cu autocarul plin de enoriași

admin

Decizii-șoc în Primăria Târgu Jiu

admin

Caz șocant în Târgu-Jiu! Un șofer a luat paracetamol, dar a fost acuzat de polițiști că era de fapt drogat

admin

Razie la transportul de material lemnos

admin

Accident pe podul de la Turcinești

admin

MINISTRUL MUNCII ȘI CEL AL SĂNĂTĂȚII VIN ÎN GORJ

admin

Accident Bâlteni. Ambii șoferi au suferit leziuni

admin

Reținut după ce a furat bani dintr-un portofel

admin

Percheziții la spărgători de locuințe

admin

Jefuit de tânăra de 19 ani cu care voia să facă dragoste într-o cameră de la o pensiune

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult