Opinia Gorjului

Bătaie ca-n filme în centrul Vasluiului! ”M-au căutat cu cagule, cu pumnale, eram într-o parcare…”Scandal monstruos în centrul orașului Vaslui. Membrii a două clanuri s-au încăierat, iar un tânăr luptător MMA a fost bătut crunt. Evenimentele au avut loc joi, după amiază, sub privirile speriate ale cetățenilor.

Mai mulți luptători, aparținând unor clanuri de interlopi, s-au luat la bătaie în centrul orașului Vaslui. De o parte, un amic al lui Vali Crãciun, de cealaltã parte, Ionuț Mosailov, ajutat de un prieten. Aceștia s-au urmărit cu mașinile prin tot orasul, iar conflictul a s-a finalizat în fata unei bănci. Totul a plecat de la un banal incident în trafic, la o trecere de pietoni. Ionuț Mosailov și amicul său au ieșit din mașină și s-au dus glonț către conducătorul autoturismul din fața lor, care frânase, dar cu care aveau de stins un mai vechi conflict. L-au scos din mașinăî și au început să-l bată. Martorii incidentului spun că prietenul lui Mosailov avea chiar o bâtă în mână, pe care însă a folosit-o doar la intimidare. Norocul celui bătut a fost că în stația din fața complexului Winmarkt se aflau doi polițiști locali, care au intervenit.

Ionuț Mosailov, care se declară o victimã a acestui conflict, a povestit tot. “Se mai întâmplã si episoade de astea. De la ei a început totul, acum vreo lunã de zile, după ce m-au căutat cu cagule, cu pumnale. Eram într-o parcare. Au venit vreo patru la mine, mascați și puși pe bătaie. Azi m-am întâlnit cu unul dintre ei și iar încerca să-și facă manevrele lui. Cât timp am fost plecat, mă tot amenința că mă va bate când mă voi întoarce acasă. Na, că am venit. I-am dat trei pumni în cap că nici nu mai știa să stea pe picioare. Si-a pus pumnalele si a început să fugã prin oraș, până a găsit câțiva polițiști. Vali Crăciun l-a pus pe acest băiat să mă urmărească și să-l sune atunci când mă vede.

Sunt conștient că cu Vali nu pot să mă cert, că e de două ori cât mine, așa că i-am atacat subalternii. Băiatul ăsta pe care l-am “curentat” azi își luase prea multe harfe de luptător. N-am mai putut eu de luptele lui. L-am scos din mașinã ca în jocul acela, GTA Vice City. L-am luat de gât si i-am dat vreo două. Am crezut că stă să se bată si el, dar când i-am dat drumul la mână a fugit direct la polițiști. Eu sunt sportiv, mă bat cu porcii mistreți, nu cu un steroid din ăsta. Mi-am promis mie și am promis și altora că asta e ultima bătaie în care mai sunt implicat. Nu mai vreau să am problem”, a declarat Ionuț Mosailov, pentru vremeanoua.ro.

Sursa Cancan

Articole recomandate

Ce pensii vor avea românii din 2021! Ministerul Muncii le recalculează după o nouă formulă

admin

Gheorghe Dincă a recunoscut, în sfârșit, totul! Unde spune că a ascuns cadavrul Luizei și al Alexandrei

admin

Simona Halep aduce primul punct României, în Fed Cup! A ”spulberat-o” pe Nladenovic!

admin

Informații de ultimă oră! Alte șase posibile victime ale lui Gheorghe Dincă

admin

Îți dorești o schimbare? JobFIXers este răspunsul

admin

ALERTĂ în rândul bisericilor ortodoxe! Doi preoţi din Bucureşti au fost confirmaţi cu COVID-19

admin

Cinci femei și cinci bărbați au băut spirt contrafăcut și au murit

admin

Europa alertată de coronavirus! Franța este pregătită de epidemia cu Covid-19

admin

ADN-ul din oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă este al Alexandrei

admin

Un mort și patru răniți în urma unui accident între două mașini în Hunedoara

admin

Un oltean cultiva cannabis în 29 de ghivece și vindea drogurile în Caracal. Cum l-au prins polițiștii

admin

E oficial! 6 zile libere de Paște și 1 Mai pentru bugetari

admin

Suma pare ireală! Câți lei trebuie să plătească Gheorghe Dincă pentru că le-a ucis pe Alexandra și Luiza

admin

Povestea tragică a primului român decedat de coronavirus! Medicii se aşteptau de câteva zile să moară

admin

Poliția din Franța a făcut anunțul! S-a descoperit de unde a pornit incendiul la catedrala Notre-Dame

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult