Opinia Gorjului

ANM, anunț bulversant. Se întoarce iarna în România. Vreme rea și temperaturi la limita înghețului

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a făcut un anunț bulversant despre vremea din România. Odată cu venirea primăverii, toată se aștepta la temperaturi ridicate, însă vremea rea și frigul  o să ne mai viziteze o perioadă.

Specialiştii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 7- 17 martie 2019. Va urma o răcire, după care, în a doua săptămână, valorile termice diurne se vor ridia în termometre.

Prognoza meteo în Banat

Va urma un proces de încălzire, astfel încât în zilele de 7 și 8 martie va fi deosebit de caldă, cu maxime, în medie regională, de 19…20 de grade.

Apoi temperaturile maxime vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii de 10…11 grade în perioada 12 – 14 martie, dar după data de 15 martie este posibilă o nouă încălzire ușoară. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 1 și 4 grade, exceptând nopțile din intervalul 8 – 10 martie, când va fi mai ridicată, de 5…7 grade. Temporar vor fi precipitații în jurul datei de 5 martie, precum și în perioada 9 – 17 martie.

Prognoza meteo în Crişana

Temperaturile maxime vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii de 10 grade în perioada 12 – 15 martie, după care este posibilă o nouă creștere ușoară a acestora. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 0 și 4 grade, exceptând nopțile de 8 și 9 martie, când va fi mai ridicată, spre 6…7 grade. Temporar vor fi precipitații pe 4 și 5 martie, precum și în perioada 8 – 17 martie.

Prognoza meteo în Transilvania

Maximele termice vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii 8…9 grade în perioada 12 – 15 martie, după care este posibilă o nouă creștere ușoară a acestora.

Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între -2 și 0 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12 martie, când va fi de 1…2 grade. Temporar vor fi precipitații pe 5 și 6 martie, precum și în perioada 9 – 17 martie.

Prognoza meteo în Maramureş

Media regională a temperaturilor minime se va situa în jurul valorii de 0 grade, exceptând noaptea de 5 martie, dar și nopțile din perioada 8 – 12 martie, când media lor va fi de 2…4 grade. Se vor semnala precipitații în jurul datei de 5 martie, dar temporar și în perioada 8 – 17 martie.

Prognoza meteo în Moldova

Media temperaturilor minime va fi cuprinsă între -2 și 2 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12 martie, când se va situa în jurul valorii de 4 grade. Vor fi precipitații slabe în intervalul 11 – 17 martie, dar trecător și pe 6 martie.

Prognoza meteo în Dobrogea

Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 2 și 4 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12 martie, când media lor se va situa în jurul valorii de 6 grade. Temporar vor fi precipitații slabe în intervalul 11 – 17 martie.

Prognoza meteo în Muntenia

Maximele termice vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii 12 grade în perioada 12 – 15 martie, după care este posibilă o nouă creștere ușoară a acestora.

Media temperaturilor minime va fi cuprinsă între -2 și 2 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12 martie, când media lor se va situa în jurul valorii de 4 grade. Temporar vor fi precipitații slabe în perioada 11 – 17 martie

Prognoza meteo în Oltenia

Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 0 și 2 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12 martie, când media lor se va situa în jurul valorii de 4 grade. Temporar vor fi precipitații slabe pe parcursul celei de-a două săptămâni, pe arii mai extinse în intervalul 11 – 13 martie.

Prognoza meteo la munte

Vremea se va încălzi și va deveni caldă în perioada 7 – 9 martie, când se vor înregistra maxime medii de 7…10 grade. Apoi maximele termice vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii 0…2 grade în perioada 12 – 17 martie. Media temperaturilor minime se va situa în general între -6 și -4 grade, exceptând noaptea de 5 martie, dar și nopțile din perioada 8 – 12 martie, când media lor va fi de -2…2 grade. Temporar se vor semnala precipitații în perioada 9 – 17 martie, pe arii mai extinse în zilele de 11, 12 și 13 martie, dar trecător și în jurul datei de 5 martie, potrivit ANM.

Sursa Cancan

Articole recomandate

Pericol extrem de mare de explozie în Argeș. A luat foc o fermă, iar…

admin

Veste bună pentru toți românii! Ratele la bănci vor scădea

admin

Cât va dura pandemia de coronavirus! Un document secret a scăpat în presa din Marea Britanie

admin

Guvernul și PNL se izolează după ce senatorul Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus

admin

Ce se întâmplă cu Bacalaureatul și Evaluarea Națională în România. Klaus Iohannis a făcut publică decizia oficială

admin

A ajuns și în România: asta e ultima escrocherie în trafic! Nu coborî dacă ți se întâmplă așa ceva

admin

Descoperire halucinantă făcută cu scanner-ul în curtea lui Gheorghe Dincă. Autoritățile au confirmat

admin

Reacţia Facebook după ce unii utilizatori ai platformelor de socializare au reclamat probleme de funcţionare

admin

ANAF a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu românii care au conturile blocate

admin

Măștile de protecție contra coronavirus au ajuns la 100 de euro în Italia! Cât costă, însă, pe emag

admin

Îți dorești o schimbare? JobFIXers este răspunsul

admin

O fetiță de 14 ani și-a trăit toată viața într-o cușcă! Mai șocant de-atât este modul în care a fost găsită de către polițiști lângă fratele ei

admin

Poliția din Franța a făcut anunțul! S-a descoperit de unde a pornit incendiul la catedrala Notre-Dame

admin

Klaus Iohannis a făcut anunțul: România, în carantină!

admin

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce s-a aflat că Alex Bodi a bătut-o. Cum și-a umilit fostul iubit: “În viața mea..

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult