14 octombrie 2019
Opinia Gorjului

Alexandra Măceșanu trăiește și e în Tunisia?! Alexandru Cumpănașu aruncă bomba în cazul Caracal

Cazul crimelor de la Caracal nu este nici pe departe aproape de a fi finalizat, în fiecare zi apar tot mai multe detalii legate de cele două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Unchiul celei din urmă a declarat  recent că investigatorii săi au descoperit că o filieră arabă ar avea legătură cu dispariţia Alexandrei Măceşanu.

Acea rețea ar racola fete din România pe care le-ar duce apoi în Italia, din Italia în Monaco şi destinaţia finală: Tunisia.

“În momentul de faţă sunt trei reţele care acţionează dinspre sud-estul Europei, România şi Moldova mă interesează pentru mine, care duc spre Italia, Orientul Mijlociu şi nordul Africii. O să ne referim doar la una dintre acestea, pe care noi o urmărim acum şi care are legătura cu Alexandra. Este vorba despre filiera arabă. Din România merg în Italia, din Italia în Monaco şi din Monaco în Tunisia. Este reţeaua despre care vorbesc şi care are legătură cu Alexandra. Sunt zeci de pagini de nume, de detalii…”, a spus unchiul Alexandrei.

Avocatul familiei Alexandrei Măceşanu susţine că nu este anchetat traficul de persoane, DIICOT dorind închiderea dosarului pentru omor. “Cum mai mult timp în urmă, începând din data de 11.09. am depus niște cereri care ulterior au fost refuzate printr-o ordonanță care mi-a fost adusă la cunoștință abia ieri și am venit doar să studiez în continuare numărul de dosare rămase în urmă pentru mine. Concluzia finală este că nu se dorește să continue pe mai departe acest dosar privind investigarea traficului de persoane și cred că se dorește să încheie acest dosar doar pe infracțiunea de omor”, a spus avocatul la Antena3.

Nu crede că Gheorghe Dincă a fost un ”lup singuratic”

Firește, astfel de întrebări incită publicul și permit apariția unor ipoteze diverse, unele cu adevărat șocante. Alexandru Cumpănașu nu crede că Gheorghe Dincă a fost un ”lup singuratic”, așa cum s-a acreditat ideea, încă de la începutul anchetei, considerând că expertiza fragmentelor osoase – atât în cazul Alexandrei, cât și în cazul Luizei Melencu – nu demonstreză, în proporție de 100% că Gheorghe Dincă le-a ucis. Totuși, specialiștii INML au transmis, la un moment dat, că ADN-ul Alexandrei Măceșanu a fost identificat în urma expertizării fragmentelor osoase prelevate din cuptorul improvizat pe care anchetatorii l-au descoperit în curtea ”Monstrului din Caracal”.

Sursa Cancan

Articole recomandate

Pompierii de la ISU Gorj, ţepuiţi de un bolnav închipuit

admin

Au fost azi în vizită la Roxana, fetița din Vaslui care își dorea piure cu carne. Cum arată noua ei casă și cât de mult s-a schimbat micuța

admin

Copii de cinci ani din Argeș și Dâmbovița, exploatați sexual

admin

Liviu Dragnea si conditiile pe care le are in celula de la Penitenciarul Rahova

admin

A făcut live pe Facebook cum sparge aparatul!

admin

Lovitură cruntă primită de Antena 1. Pro TV și Kanal D jubilează

admin

Bătaie ca-n filme în centrul Vasluiului! ”M-au căutat cu cagule, cu pumnale, eram într-o parcare…”

admin

Titi Aur, probabil cel mai bun șofer din România, a avut accident! Copilotul său a fost transportat la spital

admin

Poveste de amor încâlcită, la Iași. Iubita, funcționară la bancă, a dat iama în contul iubitului. E incredibil cât a putut să cheltuiască

admin

La doar 21 de ani a ajuns ”mamă de împrumut” pentru copiii abandonați în Spitalul de Pediatrie din Brașov

admin

Ce a declarat avocatul lui Gheorghe Dinică, după ce criminalului i s-a făcut rău la audieri

admin

Decizia procurorului general în cazul adopției Sorinei: ”Acest copil nu

admin

Jale mare în România. Autoritățile au anunțat decesul la ora 9:36

admin

Un colonel român a fost găsit mort în camera de hotel. Era într-o misiune oficială

admin

Momente groaznice pe Arena Naţională. Eugen Neagoe a făcut STOP CARDIAC în timpul meciului!

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult